Järjestin taas vaihteeksi askartelutavaroita. Pöydästä ei näkynyt kuin pieni osa, kun tavaraa oli taas kertynyt. Jos nyt vaikka pysyisi pöytä siistinä viikonlopun yli:) Huomenna kun jotain siinä rupean tekemään niin taas ovat kaikki hujanhajan. Liian paljon tavaraa tuolle pöydälle tai liian pieni pöytä, arvelen että liian pieni pöytä:)

Eihän sitä ihminen tule toimeen ilman noin suurta määrää tavaraa. Koskaan ei voi tietää mitä milloinkin tarvitsee. Leimasimia tarvitaan enemmän kuin 10, mutta tarvitaanko niitä kymmeniä? Samoin musteita tarvitaan montaa eriväriä, samoin kohojauheita leimasinkuville, papereita täytyy olla, kun scrapbooking into iskee päälle, tarvitaanko niitäkään sen verran kun multa löytyy, laskin kerran ihan vaan omaksi huviksi miten monta 12x12" papereita on, niitä oli noin 700kpl siihen vielä A4 kokoiset päälle, ei ihan heti lopu, ei. Välillä kyllä noistakaan ei ole sopivaa löytynyt, mutta en ole ostanut uuttakaan vaan sitten vaihtanut johonkin toiseen.

Tässä pari kuvaa nurkkauksesta, jossa askarrellaan, nyt se on siis suht siisti, sellaista kuvaa en edes viitsi ottaa jossa kaikki tavarat on päällekkäin tossa pöydällä.

383929.jpg

383932.jpg