olen  kiinnostunut skräppäämisestä ja kaikkeen siihen liittyvästä, olen utelias toisten ajatuksista skräppäämisen suhteen. En haasta tähän erityisesti ketään, mutta jos olet kiinnostunut skräppäämisestä olisi tosi mukavaa jos vastaisit alla oleviin kysymyksiin.

 1. Kopioi alla olevat kysymykset omaan blogiisi ja vastaa niihin (omat vastaukseni olen kirjoittanut turkoosilla)
 2. Jätä viesti kommenttilootaan niin käyn lukemassa vastauksesi

Okei? Okei.

 1. Kuinka kauan olet skräpännyt? Oisinko joskus vuonna 2004 aloitellut.
 2. Mistä sait innostuksen skräppäämiseen? Yahoon leimailu ja askartelulistalla oli tai on Minna joka oli tehnyt scrapbookingia ja ehkä se siitä sitten lähti:)
 3. Miksi skräppäät?  Valokuvat voi laittaa kauniisti esille ja onhan niitä ihan mukava tehdäkin.
 4. Paperi vai digi? Digiä en ole kokeillut, joten paperi.
 5. Onko sinulla skräppäysidolia? Ei
 6. Luettele viisi ehdotonta suosikkityökaluasi tai -tarvikettasi? Bazzil Basics -kartongit, paperileikkuri, kaksipuolinenteippi, kuviopaperit ja musteet.
 7. Mikä on suosikkipaperimerkkisi/-valmistaja/-suunnittelija? En niinkään katsele kenen papereita jos vaan ovat mulle sopivia.
 8. Mistä lähdet liikkeelle sivun teossa? Ensin valitsen kuvat ja kuviopaperit,  seuraavaksi valitsen kartongin. Leikkaan kuvat ja kuviopaperit, teippaan kaiken paikoilleen
 9. Kuvaile tyyliäsi:  yksinkertainen, sininen, vihreä, siis perusvärejä.
 10. Tunnetko “livenä” ketään toista skräppääjää? Juu, Minnan, Manssun, Ninan ja Niinan, oisko vielä muita. Siis ketkä nyt heti tulee mieleen.