en tänäänkään vielä saanut viimeistä Say- pakettia. Kyllä pistää harmittamaan tälläinen. Jos en saa eräpäivään mennessä postiin jotain niin ilmoitan siitä asianomaiselle. Sähköosti toimii aika kätevästi ja jos on lomalla niin silti asiat pitää hoitaa alta pois ennen lomia. No itsekin tässä välillä unohtaa laittaa joitain swappeja postiin, mutta olen mielestäni  ne aika hyvin sitten kuitenkin hoitanut. Kerran jopa vein kortit Niiskuneidille kun olin unohtanut että olin edes osallistunut swappiin. Että kyllä sitä täälläkin ollaan unohtelevia;)

Tämä say2 ei kaikkien kohdalla sujunut toivotulla tavalla, eli aika moni ei noudattunut annettuja ohjeita, mm. postitusta. Siitä syystä en osallistu kolmoseen. On kiva saada ja lähettää jotain mistä toinen mahdollisesti pitää, mutta jos joukossa on muutama joka ei pientä sääntöä noudata niin ei ole reilua ajoissa toimineiden kannalta.

Ymmärrän sen jos tapahtuu jotain yllättävää, mutta siksi monessa vaihdossa on emo jolle voi ilmoittaa jos on ongelmia. Näin emo tietää missä mennään ja kaikilla on rauha maassa, ei tarvitse ihmetellä ja odotella toiselta mitään. Musta on ihan ok, jos ilmoittaa ATC vaihdoissakin emolle että nyt mulla on niin paljon hommaa etten pystykään tekemään tarvittavaa määrää kortteja. Näin joku muu voi päästä mukaan jos on halukkaita. Atc vaihdoissa jonkun myöhästelystä "kärsii" muut osallistujat eikä se kenen kortit ei ole vielä saapuneet. Laitoin nyt ATC swappi vaihtoon sellaisen säännön että odotan kaksi päivää kortteja viimeisen lähetyspäivän jälkeen ja jos ei kortteja ole silloin niin se on ihan suoraan sanottuna voivoi.

Blogeja seuratessa on tullut huomattua että aika moni on myöhässä aikatauluista. Milloin mistäkin syystä, mutta musta syy ei ole se että mulla on loma tai että on tässä nyt kaikenlaista. Meillä kaikilla on tässä kaikenlaista, on pieniä ja isompia lapsia, monella on työpaikka muualla kuin kotona, työmatkoihin menee aikaa, on muita harrastuksia. Ne vaan pitää ottaa huomioon kun ilmoittautuu mukaan. Jos tulee jotain äkillistä esim. joku perheestä sairastuu ym. niin ne on asia erikseen. Sairaudella kun ei ole leikkimistä.

No nyt lähden tekemään jotain hyödylllistä.