Kaikille laitettu sähköpostia, jossa parin tiedot, toivottavasti kaikille tuli jonkun muun kuin omat tiedot. Meinaan moneen kertaan niitä pyörittelin:)


Nyt vaihto on täysi, ilmoitan taas jos joku peruu, niin otan yhteyttä.


Nytkun kaikenlaisia vaihtoja on pidetty, niin ajattelin laittaa pystyyn vaihdon joulukuulle. Ajatuksena on lähettää parille, joka on julkinen tai siis tiedät keneltä saat paketin, joululahja 10euron arvoinen plus postikulut. Paketissa on oltava tuolla 10eurolla askartelutarvikkeita ja tietenkin itse tehty kortti, kaikki muu suklaa ym. itsetehdyt lahjat ovat extraa, eivät siis saa sisältyä tuohon 10e. Arvon parit ja mukaan mahtuu x määrä askartelijoita. Tai katson miten täyttyy ja sen mukaan sitten otan mukaan, ilmoitan sähköpostilla kun ei enää mahdu mukaan. Kommenttilaatikkoon nimi ja sähköposti siihen kuuluvaan lootaan niin ohjeita tulee vielä lisää. Samoin laita blogiosoite jos sinulla sellainen on näin parin on helpompi valita sinulle lahjaa, kun tietää mistä mahdollisesti pidät tai et pidä. Blogissa voi olla myös toivelaatikko, niinkuin minulla on. Vaikka samalla tavalla, että jos joku haluaa minua lahjoa niin toivon seuraavia juttuja;) Laitan myös yksinkertaisen pidän/en pidä, lempiväri/inhokkiväri, ym. kyselykaavakkeen niin sen voit sitten parillesi lähettää kun hänet tiedät.

Viimeinen paketin lähetyspäivä on 10. joulukuuta.  Emona en osallistu mukaan. Organisoin tämän vaihdon ja huomaan kyllä jos jotain menee pieleen. Minulle ei tarvitse infota yhteydenotoista, mutta jos sitä ei tule viikonkuluessa parienjaon jälkeen ota minuun yhteyttä. Tarkoitus ei ole kilpailla vaan tuottaa iloa toiselle kun lähettää paketin. Jouluhan on ilon juhla, pidetään se myös tässä iloisena:)

Mukana:

1. Anne                           
16. HeliR               31. Tanja                    
2. Johanna                      
17. Arja                32. Inkku
3. TiinaR                        
18. Nomppis           33. Kirsi-Marja
4. Vanilla                        
19. Nannuli            34. Nina  
5. Minna                         
20. Ingridha          35. Niksu  
6. Mrs Vsop                    
21. Iitaliina           36.. Anneli                
7. Ansku                         
22. Maikki            37. Katja 
8.  RitvaL                       
23. HeliM             38. Taru76
9.  Pihku                         
24. Sanna              39. Kallsar
10. Kaisa                         
25. Zari               40. Tuula
11. Tittiina                       26. Tiny               41. Oksa
12. Eira                            27. Piia                42. Lumikki
13. Saana                         28. Millam
14. MarikaV                     29. MariaH
15. Tristesse                    30. Mira

835362.jpg

<a href="http://tiinah74.vuodatus.net/blog/760119"><img src="https://vuodatus-static.vuodatus.net/g/1644/835362.jpg" border="0"></a>