on tää viikko mennyt, muutamia kortteja on tullut tehtyä, mutta ei paljoa muuta. Nyt tässä voisi vielä jatkaa ihmettelyä:) ja mennä vaikka siivoileen askartelupöytää ja sitten muutamia ATC:ta. Jonkinlaista vaihtoakin voisi laittaa pystyyn, kunhan keksin jonkun hyvän aiheen. Vintage, kesäkukkia tai kesä leimaamalla, joku väri leimaamalla. Mä tykkään leimatuista korteista, samoin kuin Vintagekorteistakin, vaikka joskus olin sitä mieltä että ne on ihan hirveitä;) niin se tyyli ja maku muuttuu.

Sunnuntaina lähdemme Taavan kanssa Hetaan ja Sammakkoon.  Samalla sitä voisi käydä Kustavissa ihailemassa merimaisemia ja lossilla ajelemassa, kun sinne asti täältä lähtee.

Say; olen tämän kolme kuukautta lähettänyt Ampalle postia, tunnemme jo entuudestaan toisemme joten kovinkaan salaista touhua ei ollut. Ainoastaan se oli salaista mitä kuoresta milloinkin paljastuu. Meillä ystävyys jatkuu edelleen:)

Omaltä sayltäni en ole tässäkään kuussa saanut ajoissa pakettia:(  eikä muutakaan yhteydenottoa. No ehkä paketti tulee ensi viikolla.